Adica?


Serigrafia si tampografierea reprezinta un procedeu de imprimare mai putin conventional pe orice suprafata plana, cilindrica, neregulata sau cu raza de curbura mare.
Serigrafia si tampografia sunt folosite pentru imprimarea unor imagini, ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, palarii etc.

Serigrafia si tampografia este procedeul prin care se imprimã pe suporti din cele mai diferite materiale, începând cu hârtie, ceramicã, materiale plastice si terminând cu textilele sau metalele.
Avem capacitatea de a imprima pe intreaga gama de materiale aflate la indemina: hirtie, plastice, metal, lemn etc. Utilizam cele mai noi cerneluri, produse in Canada si Elvetia, rezistenta acestora la spalare fiind recunoscuta.
Experienta acumulata in timp ne permite sa utilizam procedee speciale de imprimare serigrafica: policromie, cerneluri expandabile, uv etc.
Avind la dispozitie utilaje produse in UE si USA, ne permitem sa nu coborim standardul de calitate al imprimarii. Putem imprima pe diverse suparafete: regulate si neregulate, metal, plastic, alpaca etc. Putem imprima pe materialele aduse de clienti sau puse la dispozitia clientilor de catre noi, la cele mai bune preturi de pe piata.

 

6 Comments

 1. Alexandra spune:

  Buna ziua!

  Faceti serigrafie pe hartie manuala? Ma intereseaza pentru invitatii. Imi puteti spune va rog si care ar fi tariful?

  Multumesc!
  O zi buna!

 2. admin spune:

  Buna ziua,
  Putem face serigrafie si pe hartie manuala. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic

 3. Iuliana spune:

  Buna ziua,
  As dori sa stiu daca puteti printa color pe piele si care este pretul pe m2 de piele?

 4. Razvan spune:

  Salutare sunt interesat daca puteti aplica imagini pe huse de telefon din silicon sau plastic . multtumesc astept raspuns

 5. Razvan spune:

  Buna ziua,
  Puteti imprima pixuri pe 1/3 din circumferinta?

 6. Carmen Perta spune:

  Buna ziua,
  Ma intereseaza daca puteti imprima pe mingi de fintess.. mingile acelea mari…

  Va multumesc,
  Carmen Perta
  0751095843

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *